Bloemen kopen in Rotterdam

 7 dagen vers garantie

✔ Voor 14:00 besteld, vandaag bezorgd

✔ Uitgebreid assortiment aan bloemen

Wilt u losse bloemen of een boeket kopen in Rotterdam? Bij Boeketterie Binnenweg vindt u het grootste aanbod van de stad! Elke dag van de week stellen wij hier met liefde de mooiste boeketten voor u samen. Hierbij maken we gebruik van bloemen van het seizoen.

Bestelling op maat?

Zakelijk, op maat, relatiegeschenken..

Offerte aanvragen

Bloem - Boekettetterie Binnenweg
Bos bloemen - Boeketterie Binnenweg

Verse bloemen of een op maat samengesteld boeket kopen

Op ons gehele aanbod geldt een zeven-dagen-versgarantie. Daarom bent u zeker van verse bloemen wanneer u een boeket komt kopen in onze bloemenwinkel. In onze mooie winkel op de Binnenweg bent u altijd welkom om het wisselende aanbod te komen bekijken. Houdt u van een felgekleurd of een wat rustiger boeket? Onze bloemstylisten gebruiken bij het binden van boeketten allerlei soorten bloemen. Hierdoor vindt u altijd een boeket dat bij u past. Zit uw ideale bloemstuk er niet tussen? Dan stellen onze medewerkers graag een boeket op maat voor u samen.

Een mooie bos bloemen laten bezorgen

Al onze boeketten zijn ook te bestellen in onze webshop als cadeautje voor iemand anders. Bestelt u de bloemen vóór 14.00 uur? Dan heeft de ontvanger ze diezelfde dag nog in huis. Wilt u het extra persoonlijk maken of iemand feliciteren met een speciale gelegenheid? U kunt ook bij ons terecht om een leuk cadeautje te kopen voor bij de bloemen of het boeket.

Kom eens langs in onze winkel

De mooiste losse bloemen of een samengesteld boeket kopen doet u bij dé bloemist. U bent altijd welkom om ons ruime aanbod te komen bekijken. Wilt u liever een boeket op maat bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 4765559 of door te e-mailen naar info@boeketteriebinnenweg.nl.