Bloemen kopen in Rotterdam

 7 dagen vers garantie

✔ Voor 14:00 besteld, vandaag bezorgd

✔ Uitgebreid assortiment aan bloemen

Wilt u losse bloemen of een boeket kopen in Rotterdam? Bij Boeketterie Binnenweg vindt u het grootste aanbod van de stad. Elke dag van de week stellen wij hier met liefde de mooiste boeketten voor u samen. Hierbij maken we gebruik van bloemen uit het seizoen.

Bestelling op maat?

Zakelijk, op maat, relatiegeschenken..

Offerte aanvragen

Bloem - Boekettetterie Binnenweg
Bos bloemen - Boeketterie Binnenweg

Verse en op maat samengestelde bloemen kopen in Rotterdam

Op onze gehele aanbod geldt een zeven-dagen-versgarantie. Daarom bent u zeker van verse bloemen wanneer u een boeket komt kopen in onze bloemenwinkel in Rotterdam. In onze mooie winkel op de Binnenweg bent u altijd welkom om het wisselende aanbod te komen bekijken. Houdt u van een felgekleurd of een wat rustiger boeket? Onze bloemstylisten gebruiken bij het binden van boeketten allerlei soorten bloemen. Hierdoor vindt u altijd een boeket dat bij u past. Zit uw ideale bloemstuk er niet tussen? Dan stellen onze medewerkers graag een boeket op maat voor u samen.

Een mooie bos bloemen laten bezorgen

Al onze boeketten zijn ook te bestellen in onze webshop als cadeautje voor iemand anders. Bestelt u de bloemen voor 14.00 uur? Dan heeft de ontvanger ze diezelfde dag al in huis. Wilt u het extra persoonlijk maken of iemand feliciteren met een speciale gelegenheid? Voeg dan ook een leuk cadeautje toe.

Kom langs in onze winkel

U kunt de mooiste losse bloemen of een samengesteld boeket kopen bij onze bloemist in Rotterdam. U bent altijd welkom om ons ruime aanbod te komen bekijken. Wilt u liever een boeket op maat bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010 4765559 of door te e-mailen naar info@boeketteriebinnenweg.nl.