Bloemenzaak in Rotterdam

 7 dagen vers garantie

✔ Voor 14:00 besteld, vandaag bezorgd

✔ Uitgebreid assortiment aan bloemen

Wij zijn dé bloemenzaak in Rotterdam voor al uw bloemen en planten. Het is belangrijk dat u een boeket of plant kiest die bij uw smaak of die van de ontvanger past. Daarom vindt u bij Boeketterie Binnenweg het grootste aanbod van de stad. Met onze gunstige ligging in Delfshaven, is onze bloemenzaak ook uitstekend te bereiken vanuit Vlaardingen.

Bestelling op maat?

Zakelijk, op maat, relatiegeschenken..

Offerte aanvragen

Bloem - Boekettetterie Binnenweg
Bos bloemen - Boeketterie Binnenweg

Ook de bloemenzaak in Rotterdam voor bloemstukken op maat

Naast ons aanbod boeketten en kamerplanten, kunt u bij ons ook terecht voor bestellingen op maat. Onze bloemstylisten stellen een boeket voor elke gelegenheid samen. Wilt u bijvoorbeeld uw medewerkers of relaties verrassen met een felgekleurde bos bloemen? Of gaat u binnenkort trouwen en zoekt u hiervoor een mooi bruidsboeket? We bespreken uw wensen en budget en stellen vervolgens uw ideale boeket samen in onze bloemenzaak nabij Vlaardingen.

Altijd zeker van een vers boeket met onze zeven-dagen-versgarantie

Onze boeketten worden met zorg samengesteld met bloemen uit het seizoen. U vindt bij onze bloemenzaak in Rotterdam, nabij Vlaardingen allerlei soorten bloemen in verschillende kleuren. Daarnaast wilt u natuurlijk wel lang van uw bos bloemen genieten. Met onze zeven-dagen-versgarantie bent u er zeker van dat uw bloemen lang mooi blijven. Bovendien kunt u de bloemen zo met een gerust hart cadeau doen. Wilt u de bloemen bij iemand laten bezorgen? Bij onze bloemenzaak regelen we dit graag voor al uw bestellingen in Rotterdam en Vlaardingen.

Koop een mooi boeket

Kom langs in onze bloemenzaak in Rotterdam, goed bereikbaar vanuit Vlaardingen, om een mooi boeket voor uzelf of iemand anders te kopen. Wilt u liever een boeket op maat laten samenstellen? Onze vriendelijke medewerkers hebben veel kennis van het vak en adviseren u over de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 010 4765559 of door te e-mailen naar info@boeketteriebinnenweg.nl.