Dé florist in Rotterdam

 7 dagen vers garantie

✔ Voor 14:00 besteld, vandaag bezorgd

✔ Uitgebreid assortiment aan bloemen

Wij zijn dé florist in Rotterdam voor een boeket voor elke gelegenheid. Elke dag creëren de medewerkers van Boeketterie Binnenweg schitterende boeketten van bloemen die dezelfde dag vers zijn aangeleverd. Ook voor kamerplanten of een speciaal bloemstuk kunt u bij ons terecht.

Plaats direct uw bestelling

Zakelijk, op maat, relatiegeschenken..

Bestel nu!

Bloem - Boekettetterie Binnenweg
Bos bloemen - Boeketterie Binnenweg

De florist met het grootste aanbod van Rotterdam en Delft

Een bos bloemen maakt uw interieur gezellig en verspreidt een lekkere geur. Dit maakt het ook een geschikt cadeau voor uw dierbaren, medewerkers of zakelijke relaties. Onze florist heeft het grootste aanbod van de regio. Uit ons ruime aanbod kiest u gemakkelijk een passend boeket voor uzelf of voor iemand anders. Onze bloemen worden elke dag vers geleverd, waardoor u gegarandeerd zeven dagen lang van een mooi boeket geniet. Bent u op zoek naar een florist die u kan helpen met een speciaal bloemstuk voor een feestdag? Onze medewerkers luisteren naar uw wensen wanneer u bloemen zoekt voor:

Méér dan alleen bloemen

Bij ons vindt u meer dan alleen bloemen. We hebben ook diverse kamerplanten waardoor u altijd groen in huis heeft. Koopt u een bos bloemen als cadeautje voor iemand anders? Voeg dan een leuke attentie aan uw bestelling toe, zoals een knuffelbeer, ballon of een doosje bonbons. Wilt u zeker weten dat uw ontvanger direct geniet van uw cadeau? Dan leveren we de bos bloemen voor u in een bijpassende vaas.

Kom langs of bestel een prachtig boeket online

U bent van maandag tot en met zondag welkom in onze bloemenwinkel om ons aanbod te bekijken. Heeft u vragen over het aanbod van dé florist? Neem dan contact met ons op via telefoon op 010 4765559 of per e-mail via info@boeketteriebinnenweg.nl.