Al 25 jaar vindt u op de Binnenweg onze bloemenwinkel met het grootste aanbod van Rotterdam en Schiedam. Met veel plezier worden hier elke dag verschillende boeketten samengesteld. Hiervoor gebruiken we de mooiste bloemen uit het seizoen. Bovendien creëren we bij Boeketterie Binnenweg graag een speciaal bloemwerk op maat.

Over ons

al 25 jaar op de Binnenweg

Bekijk het aanbod in onze bloemenwinkel in Rotterdam

U bent altijd welkom in onze boeketterie om ons ruime aanbod aan bloemen en planten te komen bekijken. Onze bloemenwinkel is ook goed te bereiken vanuit Schiedam. Hier helpt ons vriendelijke personeel u graag bij het uitkiezen van een geschikt boeket. Wilt u graag een boeket naar wens laten samenstellen? We zijn ook gespecialiseerd in het verzorgen van een uitgebreid rouwstuk of een bruidsboeket op maat.

Uw boeket wordt ook snel aan huis bezorgd

Het is ook mogelijk om een boeket te bestellen. Dit doet u eenvoudig in onze webshop of in onze bloemenwinkel in Rotterdam, goed bereikbaar vanuit Schiedam. Wanneer u voor 14.00 uur bestelt, wordt uw bos bloemen dezelfde dag nog bezorgd. Met onze zeven-dagen-versgarantie bent u er zeker van dat de ontvanger er lang plezier van heeft. Wilt u uw cadeau nog specialer maken? Dan voegt u ook gemakkelijk een kleine attentie zoals een ballon of een lekkere reep chocolade toe!

Kom bij ons langs

Bent u benieuwd naar ons ruime assortiment? We verwelkomen u graag in onze bloemenwinkel in Rotterdam. Onze bloemenwinkel is gelegen in Delfshaven en daarom ook goed te bereiken vanuit Schiedam. Bestelt u liever een boeket op maat? Neem dan contact met ons op.

Bestelling op maat?

Zakelijk, op maat, relatiegeschenken..

Offerte aanvragen