Offerfeest vieren met een boeket in Rotterdam

 7 dagen vers garantie

✔ Voor 14:00 besteld, vandaag bezorgd

✔ Uitgebreid assortiment aan bloemen

Wanneer u op zoek bent naar een cadeau tijdens het Offerfeest, helpen we u graag aan een prachtig boeket bloemen bij ons in Rotterdam. Voor veel moslims is het Offerfeest de belangrijkste dag van het jaar: de profeet Ibrahim wordt geëerd door op rituele wijze een dier te slachten. Maak deze dag extra feestelijk met een mooi bloemetje!

Bestel een prachtig boeket?

Zakelijk, op maat, relatiegeschenken..

Bestel nu!

Maak het Offerfeest extra mooi met een boeket bloemen uit onze boeketterie

Tijdens het Offerfeest wilt u natuurlijk samenzijn met uw vrienden en familie en komt er veel bezoek over de vloer. Dek de tafel, zet heerlijke gerechten neer en kleed het af door bloemen neer te zetten. Wens uw gasten en gezegende dag tijdens het Offerfeest met een vol boeket bloemen. Gaat u zelf bij iemand op bezoek en zoekt u daarvoor een cadeau? Kom dan langs bij Boeketterie Binnenweg om een boeket bloemen of prachtige planten naar keuze uit te zoeken voor het Offerfeest. Onze bloemen worden elke dag vers geleverd, waardoor u gegarandeerd zeven dagen lang van een mooi boeket geniet. Door zelf een bos samen te stellen, speelt u met de uitstraling van uw boeket. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos!

Kom langs in onze bloemenzaak of bestel eenvoudig online

Van maandag tot en met zondag bent u welkom in onze bloemenwinkel om het aanbod te bekijken. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag om een geschikt boeket bloemen te vinden voor het Offerfeest of het Suikerfeest. Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op via telefoon op 010 4765559 of per e-mail via info@boeketteriebinnenweg.nl.