Over ons

Over ons

Over ons

Mag ik mij even voorstellen. Mijn naam is Ed van der Touw eigenaar van Boeketterie Binnenweg. Gevestigd aan de Nieuwe Binnenweg 276 in Delfshaven. We bestaan nu ruim 25 jaar. Samen met mijn collega's zijn wij een jong en dynamisch team, met verstand van ons vak en staan open voor allerlei suggesties en wensen van Uw kant omtrent het leveren van kwaliteits bloemwerk.

U bent nooit te laat om bloemen te bestellen, wij staan namelijk garant voor snelle levering. Wij vinden het belangrijk dat onze producten snel en op juiste wijze worden geleverd bij degene die de bloemen dient te krijgen, dit geldt ook voor wanneer u bloemen op een speciale dag geleverd wil hebben zoals Valentijnsdag, Secretaressendag of Moederdag . U kunt er ook voor kiezen om bloemen in combinatie met wijn, ballon, chocolade of een grappige beer te laten bezorgen. Wanneer u voor 14:00 uw bestelling plaatst wordt er gezorgd dat uw bestelling al dezelfde dag wordt geleverd bij de desbetreffende persoon mits aanwezig anders wordt er een briefje achtergelaten met verschillende opties om er voor te zorgen dat deze alsnog goed terecht komt.

Bloemen in diverse soorten

Iedereen verdient schitterend boeket bloemen, of een mooi cadeau voor elke gelegenheid. Zo kunt u bij ons kiezen uit diverse soorten boeketten die wij met de grootste zorg zo gelijk mogelijk namaken. Het enige wat u moet doen is de keuze maken uit onze voorbeelden die u het meeste aanspreekt. Wij zorgen voor de rest! Want met een paar gemakkelijke stappen zorgen we ervoor dat u de bloemen die u heeft uitgezocht bezorgen.